Sziasztok!

A hónap hátralevő napjaiban is számítunk rátok az egyesületi programjainkon!

Most vasárnap Budafok–Nagytétényt fényképezzük le a fotósétánkon. Az útvonallal érintünk számos szép kastélyt és legalább féltucatnyi olyan templomot, melyről még se szócikkünk, se fényképünk nincsen a Wikipédián. Reményeink szerint a nap végére ezt a helyzetet sikerül orvosolnunk!
Részletek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Wikital%C3%A1lkoz%C3%B3k#K.C3.B6vetkez.C5.91_t.C3.BAra

Következő szombaton a nyári fotóséta sorozat befejezéseként megtartjuk az első magyarországi Wiknicet! Június 30-án, szombaton 14:45-kor találkozunk a gödöllői vasútállomáson, majd egy kényelmes városnézés után a Világfa előtti tisztáson telepszünk le piknikezni. A jó szórakozásról az egyesület gondoskodik egy kis elemózsiával és este tűzijáték is lesz! (Ez egy nyílt wikitalálkozó és nem elsősorban csak fotóséta, így várunk mindenkit!) Részletek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Wikital%C3%A1lkoz%C3%B3k/Wiknic

Végül, bár nem júniusi program, még júniusban (vagy legkésőbb július 1-én) el kell döntenetek, hogy szeretnétek-e részt venni a harmadik magyar Wikitáborban. A négynapos augusztus eleji találkozón lehetőség nyílik a szerkesztőtársaitok jobb megismerésére városnézés, túrázás, balatoni fürdőzés keretében, és az utolsó napi előadások körében ismereteiteket is bővíthetitek. Részvételi és utazási támogatást ma éjfélig lehet igényelni, részletek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Wikital%C3%A1lkoz%C3%B3k#Wikit.C3.A1bor.2C_2012._augusztus_2.E2.80.935.

Remélem, fenti programjaink egyike, vagy mindegyik elnyeri tetszéseteket és ott találkozunk!

Üdv,
Damokos Bence
ügyvezető alelnök,
Wikimédia Magyarország
http://wikimedia.hu

--
Azért kaptad ezt a levelet, mert jelezted, hogy szeretnél tájékoztatást kapni az egyesület programjairól, vagy feliratkoztál egy olyan levelezőlistára, amelyen rendszeres tájékoztatást nyújtunk az egyesület programjairól. Előbbi esetben egy válaszlevélben kérheted leiratkozásodat, utóbbi esetben a levelezőlista leiratkozási adatait megtalálod a levél láblécében.