Sziasztok!

 

Valószínűleg már a legtöbben értesültetek róla, hogy augusztusban végre sor kerül az első Wikitáborra, amelynek helyszíne Nagykanizsa lesz.

 

Bővebben:

 

http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Magyar_wikip%C3%A9distatal%C3%A1lkoz%C3%B3k/Wikit%C3%A1bor/2010

 

A Wikimédia Magyarország Egyesület elfogadta támogatási ajánlatunkat, ami könnyebbséget jelenthet azoknak is, akiket eddig esetleg a tábor költsége fogott volna vissza a jelentkezéstől.

 

A támogatás a következőket tartalmazza:

 

Azok a résztvevők, akik végig lent maradnak a táborban, azaz 4 napot és 3 éjszakát lent töltenek Nagykanizsán, 1 nap kollégiumi szállást ajándékba kapnak.

 

Az Egyesület támogatja továbbá a péntek délelőtti Balatonfelvidéki Nemzeti Park három belépőjének a költségét is, hogy mindenki részt tudjon venni a tábor teljes programjában.

 

A támogatás célja a Magyar Wikipédia támogatása, ezért amennyiben ezt igénybe szeretnétek venni rendelkezzetek minimum 500 komoly szerkesztéssel a regisztrációtok és augusztus 1. között. (Ez könnyen teljesíthető még azoknak is, akik kezdők, és ezáltal majd jobban élvezhetik a bizonyos szerkesztői tapasztalatot igénylő programokat is.)

 

Figyelem! Szervezési, könyvelési okokból a támogatások biztosításának feltétele az előzetes regisztráció. Kérlek, jelezd a „támogatási igények” szakaszban a Wikitábor oldalon, ha négy napot maradsz – és kérsz támogatást – vagy ha pénteken benézel a táborba és részt vennél a kiránduláson.

 

Kedvcsinálónak, az Egyesület felajánlott mindenkinek, aki legalább 2 éjszakát és 3 napot lent tölt, egy Wikipédiás bögrét vagy pólót!

 

A táborba való jelentkezés legvégső határideje 2010. június 24.! Kérünk mindenkit, hogy mindenképpen jelezze a tábor lapján, hogy hány napra kíván jönni, és hogy milyen szállást igényel! (Sátor vagy kollégiumi szoba.) Kérjük, azok is írják be magukat a lapra, akik nem tudnak jönni, hogy tudjuk, hogy látták az e-mailünket és hogy a sajnálatukkal gerjesszék a többiek táborozási vágyát. :)

 

Nem kötelező a táborban éjszakázni, pár órás látogatás is lehetséges, azonban ezt is jelezzétek nekünk előre, hogy ne érjenek senkit meglepetések és kényelmetlenségek.

 

A táborban lehetőségünk lesz arra, hogy kisebb előadásokat/workshopokat tartsunk a kollégium szám tech. termében. Kérjük azokat, akik szeretnének valamilyen témában előadni (pl.: sablonkészítés, járőrözés, képlicencek, Commonsba való feltöltés, Wikimédia Magyarország Egyesület, kiemelés, karbantartás) jelezzék ezt az oldal vitáján – ugyanitt megtekinthetitek az eddigi jelentkezéseket.

 

A tábor végeztével ki fogunk írni egy Nyugat-Dunántúl szócikk író –és képversenyt is, melynek során újra különböző ajándéktárgyakat lehet majd megnyerni. (Erről bővebben később.) A lényeg, hogy tartsátok nyitva a szemeteket és sok szép képet csináljatok a táborban!

 

Nem maradt más hátra, jelentkezzetek!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

OrsolyaVirág & Szasza