(Tgr légyszi engedd át Adminlistre! Köszi!)

Sziasztok!

Korábban a kocsmafalon már felmerült, hogy szükség lenne a képeink alapos átvizsgálására. Namármost ez nem kis meló, hisz az OTRS-engedéllyle megerősített képek kategóriáján kívül mindet át kell nézni, azokat a képeket is, amelyek ránézésre rendben lévőnek tűnnek, mert van licencük és ki van töltve rajta minden. tapasztalat szerint ezek egy része is jogsértő tud lenni.

A nagy Képtakarító Hadjárathoz keresek tehát olyan szívós munkaerőt, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek

1. Úgy érzik, értenek a licencekhez, fel tudják ismerni a rossz licenccel ellátott, jogilag tisztázatlan eredetű képeket. nagyon fotnos, hogy csak olyan jelentkezzen a munkára, aki VALÓBAN ismeri ezeket, javított már hasonló képeket, foglalkozott már ilyesmivel korábban, hiszen itt komoly munkáról van szó.

2. Hajlandó szigorúan venni a dolgát és nem kivételezni senkivel = ha régi jó szerkesztő töltött fel mismás képet, akkor azt is el kell intézni - természetesen a megfelelő udvariassági szabályokat betartva.

3. nem foga feladni a dolgot két nap után azzal, hogy "na nekem ez sok" :)

Aki érzi magában a késztetést a takarításra, az jelentkezzék nálam.

A Karbantartó-műhelyben szeretnék allapot indítani ennek, ahol
* megbeszélnénk a takarítás menetét
* felosztanánk egymás között a kategóriákat (és a kategorizálatlan műveket is)
* listáznánk az olyan képeket, amelyek nagyon gyanúsak, de nem jutottunk velük semmire, hogy aztán nyaggathassam velük Tgr-t :)

A projektbe nagyon szívesen beleolvasztanm Bináris Képíró Gépíró kezdeményezését is a hiányos leírású képekkel kapcsolatban.

Nos, mit szóltok? Kinek van kedve a Megatakarításhoz?

(Mielőtt bárki sikoltozni kezdene, ez a takarítás nem az a takarítás, amikor kidobjuk a jogvédett logókat és társaikat. Ez kizárólag az állományban megbúvó hamis licencű vagy egyértelműen jogsértő képek kiszűrésére irányul)

Üdv

Teemeah