Ех, да. Овако. Што се тиче штампане акредитације (или ти ID Pass) за мене, да обавестим акредитациону комисију, или ко већ води поступак акредитовања и израде акредитације, да ми виши није потребна, и да може да обустави поступак мог акредитовања.
 
Што се тиче сарадње са једним београдским листом који је заинтересован да објављује наше интервјуе због недостатка техничке опреме нисам у могућности да учествујем у пројекту.
 
Све даљње потенцијалне интервјуе које смо (читај сам) требао да обавим са представницима Музеја Војводине, Народног музеја Србије, Покрајинског секретаријата за културу, једне опозиционе и две владајуће странке померени су на неодређено време.  Остали су интервјуи са Иваном и Аном које ћу урадити.
 
Што се тиче пројекта Вики МАГАЗИН, лекари су већ написали четири чланка и покушаћу да водим пројекат док се не нађе алтернатива, или уколико желите може и он да се откаже.
 
Толико, у овом допису.
 
Још једном да подсетим заинтересоване да ће састанак у Новом Саду бити 18.10.2009. у просторијама Омладинског центра ЦК13 са почетком у 14:00!
 
Видимо се Smeško Emotikon
 
Поздрав,
 
Миле