Надам се да ће негде објавити моје речи. Дословно сам им рекао да без комуникационог моста ка Србији, људи у иностранству се осећају остављени и напуштени. Два пута сам нагласио да без адекватног технолошког линка заснованог на новим технологијама чамимо у претходним вековима.

Можда сам био мало преоштар на скупу који је требао да представља добар повод за сликање, али "пукло ми је" кад сам видео да Радио Београд и РТС наступају као у Слобино време. Блиц и Б92 (ја их сад зовем Пинк92) су били нешто мало другачији али опет мутаво неартикулисани. Једноставно поражавајуће. Хтео сам свашта да кажем, али ме је модератор замолила да причам "како ми на Википедији уређујемо чланке". Ту ми је ударила пара на уши па сам решио да "мало" окренем причу. Причао сам нешто треће, али сам се уздржао од намере да их оплетем за њихов "ретро" концепт и третирања свих као да смо имбецили.

Све у свему видећемо да ли ме ико помиње са тог скупа, да би нешто ставили на Википедију:Односи са јавношћу ... међутим, на следећем оваквом скупу, само да најавим, боље да иде неко други. Ја ћу да им општим с кевом. То је скупина неспособних и интелектуално трулих и неплодних диносауруса. Њихове (организатори скупа) године старости немају везе са стањем стајњака који им трули у лобањи.

Укратко, добро је бити присутан на што више места, али нека од тих места дижу киселину у желуцу. Сувише за мене.

д