Ytterligare indata finns på NHs engelska diskussionssida. Hans svar stödjer ditt förslag habj, att försöka sätta ihop ett team som i sig är oberoende av WMS. kanske med en egen liten meddelande grupp så man kan bolla behov, genomförda överstätningar man vill ha konstrollästa etc. De ytterligt fåtal fall när sedan WMS specifik data behöver in kan ju då bollas i samma meddelandegrupp Anders
http://meta.wikimedia.org/wiki/User_talk:NH
----- Original Message -----
From: habj
To: Wikimedia Sverige
Sent: Tuesday, November 06, 2007 5:02 PM
Subject: Re: [WikimediaSE-L] Översättningar



Den 2007-11-06 skrev Anders Wennersten <anders.wennersten@bonetmail.com>:
 
Det är också så att förutom rena översättningar så kommer vi framåt behöva ändra något fåtal sidor. Tex lär den sidan där man donerar på olika sätt nog komma att inkludera vissa Sverigespecifika sätt. Men det dröjer en tid innan vi kommit så långt och lär inte hinna det i denna doneringsomgång.

 
Den sidan
http://wikimediafoundation.org/wiki/Insamling
är för närvarande inte gjord på "rätt" sätt. Jag översatte den till förra året, men i år var en del saker ändrade och jag kunde inte komma på något bättre sätt att återanvända de "gamla" delarna utan att vada igenom mallträsket än att substa (= av-malla) rasket. Huruvida det kommer att ställa till någon typ av problem framöver vet jag inte. Förhoppningsvis spelar det ingen som helst roll, men det kan jag inte garantera.

Hur som helst har jag redigeringsrättigheter på foundationwiki. Man kan alltså be mig ändra saker där, om så skulle vara.

/habj



_______________________________________________
WikimediaSE-L mailing list
WikimediaSE-L@lists.wikimedia.org
http://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikimediase-l