Фото-конкурс Вики воли Земљу у Србији продужен до 9. јула!


Београд, 3.07.2023. — Фото-конкурс Вики воли Земљу 2023. у Србији, биће продужен до недеље 9. јула, одлуком организатора.


Организатори су утврдили да је после више година паузе и великог овогодишњег интересовања учесника и јавности, најбоље продужити рок за још десетак дана. Првобитан завршетак био је планиран за 30. јун, те се овиме такмичарима омогућава да и почетак јула искористе за фотографисање заштићених природних добара Србије.


На овакву одлуку утицао је велики број пристиглих фотографија (преко 1.600), позиви учесника да се такмичење продужи, као и неоубичајено лоше временске прилике у Србији у последињх месец дана, које су бројне потенцијалне такмичаре спречили да фотографишу природне лепоте наше земље. 


Више информација о наградама и самом такмичењу може се видети на званичном сајту и званичној страници на друштвеној мрежи Инстаграм, као и на званичним страницама Завода за заштиту природе Србије и Покрајинског завода за заштиту природе, партнера овог такмичења.


Срећно свим такмичарима! #WLE2023Serbia #WLE2023


Организациони тим

ВЛЕ 2023 Србија


Ивана Маџаревић  
извршна директоркаВикимедија Србије
p: 011 3348 468 m: 060 74 54 773 a: Кнеза Милоша 80/14, Београд

Замислите свет у коме свака особа на планети има слободан приступ целокупном људском знању. То је оно на чему ми радимо.