Hallo, alle!

Denne lista blei satt opp i går, og jeg la inn alle i styret (utenom Bombadil, som la seg inn sjøl), alle i valg- og kontrollkomiteen samt Ulf Larsen, Kjetil Ree, Chris Nyborg og Eirik Newth. Om det er andre dere mener bør inn på lista før vi får i gang medlemskap o.l., be dem melde seg på på registreringssida.

Jeg er også usikker på om de epostadressene jeg har registrert på medlemmene er de de selv bruker oftest, så derfor lister jeg opp alle nåværende medlemmer her, med de epostadressene de er registrert med. Om det er noen som veit at de pleier å bruke andre epostadresser, be dem å melde på disse på nevnte side.

Denne epostlista er ment å være for alle medlemmer av Wikimedia Norge, og jeg tror den vil fungere som primær kontaktkanal mellom medlemmene. Dersom det er ønskelig at styret og valg- og kontrollkomiteen får egne epostlister, si ifra, så kan det ordnes. Jeg håper imidlertid mesteparten kan tas her, for å få mest mulig åpenhet.

Så et annet spørsmål: Jeg antar at det er enighet om at vi bør få en egen wiki for Wikimedia Norge, av samme type som http://nl.wikimedia.org/. Skal denne være en lukket wiki, kun med tilgang for foreningens medlemmer, eller være åpen? Eventuelt kan den (og det er dette alternativet jeg foretrekker) kun redigeres av medlemmene, men leses av alle.

--
Jon Harald Søby
http://meta.wikimedia.org/wiki/User:Jon_Harald_S%C3%B8by