http://www.szabadsag.ro/szabadsag/ Gyászhírek rovatában kell megnézni (a lap alján balra). A mai számban még nincs, ami nem is csoda, ha tegnap este halt meg. Holnap valószínűleg benne lesz.
Koala

2011/7/12 Osvát András <andras@osvat.hu>
Nem. Gyászjelentést ne kérj; tapintatból. Halogasd a kérdést, vagy és várd meg, hátha a Wikipédiában reagál: beleszerkeszti, vagy valahogy másképp, mindenesetre nyilvánosan jelzi.


2011-07-12 12:11 keltezéssel, László Zsolt Nagy írta:
Sziasztok!

Egy frissen regisztrált szerkesztő a Kántor Erzsébet szócikkbe beírta, hogy a nevezett személy 2011. július 11-én elhunyt. Ezt én forrás hiányában visszavontam, majd a visszavonás tényéről tájékoztattam a szerkesztőt. Később ezt a levelet kaptam tőle:

Szerbusz!


Sajnos nem fogok tudni hiteles forrást mondani magamon kívül. Kántor Erzsébet a családunk tagja volt, és tegnap este 9-kor távozott.
Ha gondolod a 06-30-9-333-898-as telefonszámon elérsz, megadom minden személyes adatomat neked.


Üdv:
Rózsa Győző

--
Ezt az e-mailt Győző R küldte Hungarikusz Firkász számára, az "E-mail küldése ezen szerkesztőnek" funkció használatával Wikipédián.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A kérdés: mennyire elfogadható így az információ (már ha elfogadható)? Ugyanis, a Wikipédia információi szerint, élő emberről van szó. Kérjek az úriembertől egy beszkennelt gyászjelentést?

HF


_______________________________________________
Wikihu-l mailing list
Wikihu-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikihu-l

_______________________________________________
Wikihu-l mailing list
Wikihu-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikihu-l