Kedves Márta!
 
A belépéssel és az ékezetekkel kapcsolatos problémák műszaki jellegűek, én sajnos nem értek hozzájuk. Továbbítom a levelét a Wikipédia levelezőlistájára, ott vannak olyanok, akik értenek az ilyesmihez és talán tudnak segíteni. (A jelszavát ne adja meg senkinek, az nem szükséges a gond megoldásához, a leveléből is kitöröltem, mielőtt elküldtem a listára.)
Ahhoz, hogy bejelentkezve maradjon, szükséges a cookie-k engedélyezése, ezt a böngészőben kell beállítani.

A Nyelvcsonkításra nem emlékszem pontosan, hová írta, de nekem úgy rémlik, hogy szócikknévtérbe, ahová maguk a cikkek kerülnek, onnan törölni kellett, és átkerült a Kocsmafalra, ahol többnyire megbeszéljük a cikkekkel, a Wikipédiával kapcsolatos dolgokat.
 
Remélem, valaki, aki nálam jobban szakértője a dolognak, tud segíteni a belépési gondjain.
 
üdvözlettel,
 
Alensha
 
On 02/12/06, Marta Palos <gmpalos@wmconnect.com > wrote:
Kedves Alensha!

Remelem megkapja az uzenetemet. Van egy-ket problemam amit csak elo emberrel lehetseges megbeszelni.

Bemutatkozasul: nevem Palos Gyorgyne, Marta. Az USA-ban, ahol elek, Marta Palos neven szerepelek. Ezen a neven leptem be a magyar es az angol nyelvu Wikipediaba par nappal ezelott. (Password: ********)

Problemak:

1. Modomban van a magyar ekezeteket hasznalni, de a kodszamaimat amivel gyartom oket, a magyar weblap nem fogadja be. Mivel a nevemet sem tudom alairni tilde-vel, es a gombot a "szerkesztes" felett hiaba nyomkodom, igy az eddigi valtoztatasaim amivel a forditasi es egyeb teruleteken probaltam segiteni, nyomtalanul eltuntek.

2. Tobbszor elofordul, ha bejelentkezem, ez az uzenet jelenik meg: "Nincs olyan felhasznalo hogy Marta Palos" --pedig meg e-mail megerositest is kaptam rola, es kipipaltam hogy emlekezzenek ram. A mar regisztraltat gyakran visszavezeti az "itt regisztralhatsz"-hoz.

3. Irtam egy "Nelvcsonkitas" cimu szocikk javaslatot a kocsmafalra november 28 vagy 29.-en. Most fedeztem fel, hogy toroltek, ezen a cimen: ez a tema inkabb a kocsmafalra tartozik. (Fabol vaskarika.)

On is, en is azok koze tartozunk akik szivukon viselik a magyar kulturat.  De ha az ember allandoan problemaba utkozik, hajlamosak vagyunk feladni az effele elektronikus kalandot.

Koszonom a figyelmet.  Udvozlettel,
Marta