Én már az egészet nem értem. Mióta lehet valaki 4 nap után megerősített szerkesztő? Ha gyakorlott régi szerkesztő, akkor pedig van korábbi neve nem?  Ha csak nem IP címről szerkesztett eddig...

Én ilyen csoportot különben nem szeretnék.

Vadszederke

2014. szeptember 21. 1:22 Samat írta, <samat78@gmail.com>:
2014-09-20 23:30 GMT+02:00 Samat <samat78@gmail.com>:
Igazából csak ez jutott eszembe példának. Biztos lehetne még találni egy-egy esetet, de nem igazán tipikus az alkalmazása.
Nem véletlen az, hogy nem is foglaltam állást a kérdésben, mert nem tudtam eldönteni, szükség van-e a csoportra egyáltalán.
A szükségességét nagyjából jelzi az is, hogy eddig nem is derült ki, hogy nem tudunk ilyen jogot adni, mivel senki nem kérte (ami azért is lehet, mert nem túl sokan tudhatták, hogy van ilyen lehetőség).
Egyrészt néha talán örülne neki valaki, de hiányában a legnagyobb probléma, ami előfordulhat, hogy a regisztrációt követően 4 napig várnia kell a szerkesztőnek, mielőtt átnevezhet lapokat vagy felülírhat már feltöltött fájlokat stb. Ha viszont ennyire nincs rá szükség, akkor lehet, hogy jobb, ha nem bonyolítjuk vele az adminisztrációt, bürokráciát stb.

Nem tudom, hogy segítettek a fentiek, de döntsetek! :)

Samat



Őszintén szólva, még az egyetlen felhozott példa is sántít. Ugyanis Bináris a Bináris2 fiókot 2007. december 16-án hozta létre, miközben az IP-ellenőri szavazása december 20-án zárult, éppen 4 nappal később. Addig nemigen használta a fiókját (és valójában szerkesztésre azóta sem).

S.

_______________________________________________
Wikihu-l mailing list
Wikihu-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikihu-l