Όσοι είδαν μέχρι τώρα το προηγούμενο email για συνάντηση στο irc ας στείλουν μια απάντηση αν μπορούν ή όχι.

Εναλλακτικά να πούνε αν μπορούν την Κυριακή την ίδια ώρα, δηλαδή όλοι μας ας πουμε αν μπορούμε τόσο για το Σάββατο όσο και για την Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση θα προτιμηθεί η μέρα που θα έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή.

Περιμένω τις απαντήσεις σας ,

                                                            Βικιφιλικά Γλαύκος

Στις 25 Οκτωβρίου 2011 9:09 μ.μ., ο χρήστης Glavkos Xaon <glavkos@gmail.com> έγραψε:
Επειδή μέχρι στιγμής δεν εκδηλώθηκαν πολλές συμμετοχές για την επόμενη συνάντηση καλώ όσους ενδιαφέρονται να κάνουμε μια  κουβέντα να συμμετάσχουν σε μια πρώτη συζήτηση στο επίσημο κανάλι μας το #wikimedia-el στο Freenode. Προτείνω η συζήτηση να γίνει το Σάββατο στις 6 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και η ατζέντα της συζήτησης να περιλαμβάνει όλα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα στο Εντευκτήριο για δράσεις, νομική μορφή, καταστατικό κλπ. Η ώρα είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει μετά την επικράτηση άλλων προτάσεων.

Η πρόσβαση στο [[w:Internet Relay Chat|IRC]] προϋποθέτει την εγκατάσταση ενός client ή του πρόσθετου Chatzilla στον φυλλομετρητή Mozilla. Δημοφιλέστερος για τα Windows είναι το [[w:Mirc|Mirc]], ενώ σε περιβάλλον Linux μπορείτε να εγκαταστήσετε τον [http://xchat.org/ Xchat].

Για όσους δεν θέλουν να κάνουν τίποτε από τα παραπάνω μπορούν να πάνε κατευθείαν '''[http://webchat.freenode.net/ εδώ]''' , να επιλέξουν ένα username (κατά προτίμηση αυτό που έχουν στην Βικιπαίδεια), στο πεδίο channel βάλτε wikimedia-el χωρίς # μπροστά, δώστε captcha και μπείτε...Κάντε μια δοκιμή πριν για να είστε σίγουροι ότι δουλεύει. Για τεχνική βοήθεια αν χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μου ή με άλλους χρήστες που έχουν εμπειρία στο irc (Ariel, Geraki, Tony ή εμένα). Το παρόν θα σταλεί και στη mailing list της Κοινότητας και παρακαλώ να το προωθήσετε σε όσους θεωρείτε ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει.

Ας το προωθήσουμε όλοι και σε όσους νομίζουμε ότι ενδιαφέρονται για τις δράσεις της Κοινότητας και το Παράρτημα ....

--
 

http://glavkos.posterous.com
http://artnoise.info




--
 

http://glavkos.posterous.com
http://artnoise.info